Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens a pierdut cu 27-15 în Germania, la Heidelberger RK, după ce în tur a câștigat cu 26-20. Nemții au întors soarta calificării după o prestație rușinoasă a timișorenilor, și un rezultat care ar trebui să dea de gândit rugby-ului românesc, implicat deja ntr-un scandal european cu arbitrajul. 

Timișoara a făcut o primă repriză neverosimibil de proastă, rămasă și fără Luiters, accidentat meciul trecut. După 20 de minute, nemții au dat primul eseu, cu transformarea irosită. Timișoara a redus în cinci minute diferența, după o lovitură de pedeapsă bătută de Jody Rose. A urmat însă un nou eseu al nemților,transformat, și scorul s-a dus la 12-3. La pauză s-a intrat cu 18-3, deoarece Heidelberger RK a mai punctat din două lovituri de pedeapsă, iar Timișoara nu a putut face nimic. Diferența a crescut alarmant în debutul reprizei a doua.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au punctat de două ori din lovituri de pedeapsă, iar diferența a crescut la 24-3. După presiuni de aproape cinci minute, Timișoara a dat primul eseu în minutul 65, prin Simionescu. Scorul s-a redus la 24-8, deoarece transformarea a fost ratată. Timișorenii nu au renunțat la luptă, iar în minutul 69, au dat al doilea eseu, prin Michael Stewart, transformat de Luke Samoa la 24-15. Imediat după,nemții au mai pus 3 puncte dintr-o lovitură de pedeapsă.

Germanii au fost aproape să ne dea iar eseu pe final, după care și Timișoara a luptat, dar în zadar. Gazdele vor juca finala Continetal Shield la Bilbao, iar anul viitor, bănățenii vor privi Challenge Cup de la televizor.

Săptămna viitoare, Timișoara va juca acasă cu Dinamo, de la ora 13, sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.