Rugbyștii de la Timișoara Saracens au cedat cu 16-12 în deplasare la CSM București și astfel, nu reușesc să acumuleze victorii în turul Cupei României. Bănățenii au pierdut și săptămâna trecută acasă, cu Baia Mare, și au făcut-o și la meciul la care ambele formații au avut internaționalii convocați la lot.

Bănățenii au deschis scorul printr-o lovitură de pedeapsă marcată de Tevita Manumua, dar gazdele au egalat prin Darren Barron. Manumua a transformat o penalitate pentru 3-6 în favoarea Timișoarei, dar CSM București a dat eseu prin Vaovasa Hinkley, transformat de același Darren Barron. Același Darren Barron a mai punctat din două lovituri de pedeapsă pentru 16-6, după care bucureștenii au rămas și în inferioritate numerică.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Alexandru Mitu a fost cel eliminat pentru o lovire cu cotul. Tevita Manumua a marcat pentru 16-9 din lovitura de pedeapsă acordată, și cu acest scor s-a intrat la pauză. În a doua jumătate, Manuma a mai punctat pentru 16-9, dintr-o penalitate. Bănățenii au avut două eseuri anulate în ultimele zece minute și astfel, se întorc învinși din Capitală.

Săptămâna viitoare, Timișoara Saracens va primi vizita Stelei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.