Rugbyștii de la Timișoara Saracens încep Superliga cu un meci acasă cu CSM Știința Baia Mare, care va începe de data aceasta cu titularii. Bănățenii nu au uitat înfrângerea din Cupa Regelui, și chiar dacă au o sumedenie de accidentări, își propun victoria.

Fercu va absenta două luni și nu vor juca nici Leiataua, Doyle, Simionescu, Drenceanu, Mariș sau Hunt. Williams cere jucătorilor mai multă concentrare. ”Începe Superliga, deci e un meci foarte important, cu o echipă fantastică. Rivalitatea e foarte mare, distanță dintre victorie și înfrâgere e foarte mică. Suntem entuziasmați. Îi respectăm pe ei ca echipă și ca și club. Trebuie să dăm tot ce e mai bun pentru a câștiga. Avem multe accidentări, nu pornim ca favoriți. Va fi cu siguranță un meci foarte stârns. Am vorbit mult despre problemele de disciplină, trebuie să avem 15 jucători în permanență pe teren. Nu mai trebuie să ne preocupe victoria, ci să ne facem treaba fiecare pe teren. Așa reducem penalitățile și reducem frustrarea”,  a declarat Matt Williams.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Sâmbătă după-amiază se anunță iar șanse de ploaie. Vasile Rus e conștient că nu e în avantajul Timișoarei, dar spune că vor face ca acest lucru să nu conteze. ”Ne așteptăm la un meci foarte greu în care nu avem voie să facem pași greșiți precum în Cupa Regelui. Avem o revanșă de luat. Trebuie să dominăn, să facem același joc bun, dar mai bine. Am făcut o primă repriză bună în Cupa Regelui, apoi a doua mai slabă. Trebuie să facem un meci 80 de minute, plus prelungiri, din care să ieșim învingători. Din punctul meu de vedere, nu ne avantajează ploaia, pentru că ne place jocul deschis, un joc de pase pe treisferturi. Dar vom face tot posibilul să nu ne împiedice ploaia să câștigăm acest meci. Avem încredere”, a declarat Rus.

Obiectivul clubului e victoria pentru un parcurs cât mai bun în campionat. „Este primul meci din Superligă, cu siguranță vom porni și vom ataca acest meci doar cu gândul la victorie”, a spus managerul Brosovszky. Meciul începe sâmbătă seara pe „Dan Păltinișanu” de la ora 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.