Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens este în perioada aceasta în vacanță, dar internaționalii sunt de luni la datorie, deoarece echipa națională participă în Rugby Europe Championship. De la formația bănățeană, la Stejari sunt chemați șase jucători.

Este vorba de talonerul Eugen Căpățînă, jucătorul de linia a doua Dorin Lazăr, aripa Vlăduț Zaharia, centrii Vlăduț Popa și Cătălin Fercu, precum și fundașul Marius Simionescu. Timișoara Saracens dă cei mai mulți jucători la echipa națională, șase, la fel ca și CSM București. Stejarii pregătesc de luni primul meci din REC, după ce au disputat și un meci-test cu Portugalia, câștigat cu 54-0 de echipa românească, în deplasare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În REC, România începe tare, cu un meci sâmbătă jucat la Cluj, cu Georgia. Urmează un meci în 16 februarie la Botoșani cu Germania, o deplasare în 3 martie la Madrid, pentru partida cu Spania, un meci cu Rusia la Botoșani în 9 martie, iar apoi o ultimă deplasare în 17 martie în Belgia, la Bruxelles.

Altfel, Timișoara Saracens va disputa în 23 martie finala Cupei României cu CSM București, meci amânat din 30 noiembrie. Locația nu a fost încă stabilită.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.