Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens joacă din nou acasă cu CSA Steaua București, după ce au pierdut neașteptat cu CSM București. Bănățenii vor să facă uitat meciul din Capitală, mai ales că Steaua e lider cu 15 puncte, iar elevii lui Matt Williams au doar 4.

În lot rămân mulți accidentați, iar Jack Umaga este incert. ”Așteptăm meciul,  jucăm cu un adversar bun, cu tineri români foarte entuziasmanți, joacă un rugby foarte bun, aleargă cu mingea. Îi admirăm și respectăm, au obținut victorii foarte bune în acest sezon. E o provocare și vrem să fim pregătiți. Am făcut multe erori neforțate săptămâna trecută, noi le-am făcut viața ușoară adversarului. Competițiile oricum se câștigă în mai și iunie, nu în septembrie”, a declarat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vasile Rus își dorește punctul bonus ofensiv cu fosta sa echipă. ”E un meci foarte greu, pentru că avem de spălat unele păcate făcute în meciurile de campionat. Acum trebuie să ne revenim să facem un meci foarte bun mâine și să câștigăm în primul rând. Ar fi bine să luăm punctul bonus, să câștigăm toate punctele. Steaua e o echipă bună, am câștigat cu ei în Cupa Regelui, au opus o rezistență foarte mare”, a punctat jucătorul.

Vicepreședintele Dușan Filipaș le-a spus jucătorilor că obiectivul e să câștige campionatul. „Nu am avut un debut de sezon foarte convingător. Din punctul meu de vedere, avem oscilații, avem momente când jucăm foarte bine și momente când jucăm foarte prost și când nu sunte prezenți în joc. Nu funcționăm în parametri normali, venim după meciul slab făcut cu CSM București, din care trebuie să extragem lucrurile pozitive. Mă aștept ca staff-ul și jucătorii să învețe din această înfrângere. Obiectivul rămâne câștigarea campionatului, orice alt rezultat va fi ratarea obiectivului. Ne așteaptă un meci foarte greu. Steaua vine după o serie de victorii”, a declarat Filipaș.

Meciul începe vineri de la ora 19 pe ”Dan Păltinișanu”, cu intrare liberă și televizat de Telekomsport.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.