Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens s-a impus cu 21-12 în al doilea meci din primul tur eliminatoriu al play-off-ului Continental Shield, jucat pe Cluj Arena. În meciul tur din Georgia, campioana României câștigase cu 11-6, așa că bănățenii vor juca în primăvară ultima disputa eliminatorie înainte de calificare în grupele Challenge Cup. 

Timișoara a deschis scorul la Cluj, prin eseul lui Mădălin Lemnaru. Tevita Manumua a ratat transformarea,după care tot el a mai pus 3 puncte pe Madalin Lemnaru, Marian Drenceanutabelă, dintr-o lovitură de epdeapsă. Georgienii au rămas în inferioritate, dar asta nu i-a împiedicat să dea un eseu netransformat. Până la pauză, Timișoara a dat alt eseu, prin Vali Popârlan, rămas și acesta netrasformat. Astfel, la pauză s-a intrat cu 13-5.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua jumătate a meciului, Batumi a dat semne de revenire și a marcat un eseu transformat, iar scorul s-a strâns la 13-12. Timișoara nu s-a lăsat însă și a dat eseu prin Marian Drenceanu, rămas netransformat, de data aceasta de către Conache. De la 18-12, tot bănățenii au mai punctat dintr-o penalitate, pe carea reușit să o trimită Conache printre bețe pentru scorul final de 21-12.

Echipăa de rugby va avea vacanță până în data de 5 februarie.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.