Sâmbătă, campionii de la Timișoara Saracens dau piept cu georgienii de la Batumi, într-un meci care se va juca pe Cluj Arena, pentru a evita problemele de anul trecut de la partida cu Stade Francais, când terenul a fost înghețat. Echipa pregătită de Sosene Anesi e încrezătoare,mai ales că va reveni Cătălin Fercu.

Vor lipsi Mariș, Popa, Ianuș, accidentați la ultimul joc, iar Samoa și Leiataua sunt încă indisponbili. ”Va fi un meci mai greu decât celălalt, mai ales că ei nu au nimic de pierdut, și cu siguranță vor da tot ce au ei mai bun. E bine că până la Cluj facem doar 5 ore cu mașina, nu avem scuze să nu fim apți de joc. Drenceanu s-a descurcat foarte bine ca și căpitan în Georgia, sunt sigur că ne va purta spre o nouă victorie. În ambele jocuri au avut cam același stil de joc, bazat pe forța pachetului de înaintare. Nu cred că au cu ce ne surprindă. Trag bine și la bețe, dar am înregistrările video și știm să le oprim jocul. Ne revine superstarul, Cătălin Fercu”, a declarat Sosene Anesi.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În decembrie, când cele două echipe s-au întâlnit în grupe, Batumi s-a impus pe terenul său cu 20-17. Marian Drenceanu e convins că la Cluj terenul va mai bun ca săptămână trecută în Georgia. Echipa s-a antrenat săptămâna aceasta în Ronaț, pe condiții similare. ”Au fost două meciuri diferite cu Batumi, trebuie să le lăsăm deoparte și să ne concentrăm pe acesta. Sperăm să câștigăm cât mai clar.Ne-am fi dorit să avem suporterii lângă noi, dar din păcate se joacă la Cluj. Batumi este o echipă fizică, puternică pe înaintare, dar nu cred că au cu ce să ne surprindă. Cu siguranță terenul va fi mai bun ca la Batumi”, a spus Drenceanu.

Executantul loviturilor de picior va fi Tevita Manumua. Managerul Attila Brosovszki se așteaptă la un meci mai greu decât turul de săptămâna trecută. ”Cei din Georgia nu vor mai avea nimic de pierdut și își vor juca șansa. Eu zic că vom avea un meci mai greu ca cel din Georgia datorită vremii care fi similare ca cea de săptămâna trecută. (n.r. ploioasă). Sperăm să venim cu o victorie și să ne calificăm pentru a doua parte a play-off-ului Continental Shield”, a spus Brosovszky.

Echipa va primi apoi vacanță până în data de 5 februarie. Meciul de la Cluj începe sâmbătă la ora 14 și fi transmis de TVR HD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.