Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana de la Timișoara Saracena a ieșit din lupta pentru Cupa României după ce a pierdut cu 27-22 semifinala jucată pe Arcul de Triumf cu CSM București, fără cei convocați la lot. Elevii lui Eugen Apjok au început mult mai bine meciul, după care bănățenii au mai revenit, dar insuficient, și timișorenii vor privi finala de săptămâna viitoare de la televizor. 

Timișorenii au avut mari probleme în prima repriză, când bucureștenii i-au dominat categoric.Conache a avut o tenativa de drop, eșuată. Primul eseu a fost reușit de Kamil Sobotă, iar Daniel Faasen a transformat la 7-0. Și bucureștenii au încercat fără succes un dropgol, dar au dar la jumătatea reprizei a al doilea eseu, al lui Cătălin Prunaru, transformat la 14-0. Până la pauză, Bucureștiul a mai pus 3 puncte din lovitură de pedeapsă, iar Timișoara a fost la câțiva metri de eseu, dar în zadar.

Joma - JSport.roJSport.ro

Reechilibrarea forțelor de pe finalul primei reprize s-a menținut în debutul reprizei a doua. Mădălin Lemnaru a dat eseu după o acțiune în viteză, dar Conache a aratat transformarea, iar scorul s-a modificat doar la 17-5. Fără Cobden, eliminat temporar, CSM a ratat două lovituri de pedeapsă, șutate de același Faasen la puțin timp diferență. Conache a mai pus 3 puncte dintr-o lovitură de pedeapsă din poziție ușoară. La jumătatea reprizei, Timișoara a rămas fără Sabău zece minute.

În acel moment Daniel Carpo, intrat la CSM,a dat eseu, transformat de Tudorel Bratu la 24-8. Darren Baron a transformat și el o lovitură de pedeapsă, la 28-7. Timișoara a redus din diferențăla eseul lui Randall Morrison, iar Conache a transformat pentru 27-15. Finalul reprizei a adus lupte grele în fața terenului de țintă al gazdelor, iar bucureștenii au rămas fără Maliepo. Apoua a reușit în cele din urmă eseul, transformat la 27-22, după care s-a fluierat.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu s-au investit bani PUBLICI in baze materiale PUBLICE, dar s-au irosit bani pe himere gen AC Recas, pe echipe mediocre de jucatori straini de mana a 3-a (handbal, baschet, rugby..). Copii si juniorii sunt lasati de izbeliste, n-au unde si n-au antrenori devotati si priceputi care sa-i formeze. Nu-i de mirare ca tinerii nici nu mai doresc sa practice sporturi de echipa, altadata mandrie a orasului. De atletism, canotaj si multe alte sporturi, ce sa mai spunem
    Avem vapoare care stau, semafoare care nu merg, transport in comun muribund
    Primaria, “judetul” si structurile sportive locale sunt PRINCIPALII vinovati, asteptand pomeni de la “centru”
    De raspuns pentru falimentul sportiv NU RASPUNDE NIMENI,… , doar se cearta intre ei. preelectoral si politicianist. PENIBIL!! RUSINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.