Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens a fost înfrântă la scorul de 20-19 în finala mică cu CSM București, la diferența stabilit de un eseu de penalizare acordat echipei din Capitală, într-un meci disputat la Bârlad. Bănățenii termină un sezon de care probabil nu vor dori să își aducă aminte, unul fără niciun obiectiv atins.

În prima repriză, bucureștenii au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Vlaicu, după care, Timișoara a reușit un eseu prin Jack Umaga, rămas netransformat. Până la pauză, Vlaicu a marcat din nou dintr-o penalitate și la pauză, echipa din Capitală a intrat cu 6-5 avantaj. CSM București s-a desprins la 13-5 după un eseu marcat de Tangimana și transformat de același Vlaicu, după care bănățenii au primit un eseu de penalizare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișoara a revenit în joc după un eseu al lui Manumua, transformat de Samoa pentru 13-19. Pe final, bănățenii au primit cartonașe și acest lucru a făcut ca bucureștenii să revină în meci. De altfel, CSM-ul a primit un eseu de penalizare și astfel, a obținut rezultatul cu ajutorul căruia a câștigat bronzul. Pentru timișoreni, sezonul se termină cu locul 4, după sezoane de dominare a rugbyului românesc.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.