Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens reiau meciurile oficiale din țară cu etapa a doua a sezonului regulat din Cupa României, în care au meci cu rivala din Baia Mare. Pentru acest meci, ambele echipe vor avea jucătorii de la lot, care ulterior vor pleca la națională, așadar, se anunță un meci tare.

Pungea și Drenceanu sunt accidentați, iar Seniloli va lipsi, fiind convocat la naționala Fiji. Pe foaie e obligatoriu să fie trecuți trei jucători U23, iar antrenorul e încântat. ”Abia aștept ziua da sâmbătă am avut o lună foarte bună, cu patru victorii, succese obținute cu punct bonus. În Europa a fost bine, am meciuri bune. Acum urmează meciul cu rivala tradițională Baia Mare. Este un club puternic, cu un atac bun, o apărare bună, antrenor bun. E ultimul meci la care avem jucătorii de la lot. Pentru ei e mai avantajos dacă plouă, dar sperăm ca de mâine să se însenineze, să putem juca cu multe pase, în viteză. Ne dorim să fi în top în toate cele trei competiții. Vrem să fim competitivi la vremea semifinalei și finalei Cupei. Frumusețea acestei competiții constă în faptul că ne permite să utilizăm jucătorii tineri. Noi vrem să implementăm o mentalitatede învingători, nu una în care să acceptăm o înfrângere”, a declarat Matt Williams.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Căpitan va fi tot Vali Popârlan, chemat și el la Stejari. ”Meciurile cu Baia Mare însemană o unitate de măsură a echipei noastre. E un meci pe care îl tratăm ca pe o finală. Suntem nerăbădători să mai avem o victori în palmaresul echipei și să încântăm publicul, care sper să vină în număr mare. Cred că un jucător nu se menajează pentru echipa națională. Trebuie să dăm totul, la momentul acesta jucăm la club, aici trebuie să ne facem treaba. În rugby nu exista instinct de conservare, joci fiecare meci ca și cum ar fi ultimul”, a declarat Popârlan.

Conducerea exclude o înfrângere. ”Sperăm să debutăm cu dreptul . Clar pornim cu gândul la victorie și nu luăm în calcul alt rezultat”, a spus managerul Attila Brosovzky. Meciul începe sâmbătă la ora 11 pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” și nu e televizat.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.