Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au sâmbătă ultimul meci intern înaintea partidelor din Continental Shield, cu Poli Iași. Partida coincide cu finalul turului de campionat, iar bănățenii au nevoie de un succes cu bonus ofensiv pentru a urca pe locul 3 la jumătatea sezonului regulat.

Timișorenii nu îi vor folosi pe Jody Rose sau Fonovai Tangimana, dar pregătesc partida ca pe o ultimă repetiție înaintea partidelor europene. ”Sunt foarte entuziasmat pentru meciul de săptămâna asta. E ultima săptămâne de dinaintea startului cupelor europene, deși nu vrem să privim prea mult înainte. Iașul este o echipă agresivă, mai bună ca anul trecut, au marcat câteva eseuri foarte bine lucrate. Vom face totul să avem atitudinea potrivită. Avem nevoie de maximul de puncte, dar și să ne pregătim sistemul. Treisferturile trebuie să aibă o eficiență de 100%”, a declarat secundul Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Despre ultima repetiție a vorbit și Vali Popârlan. ”Iașul este o echipă destul de puternică. Ne-am propus să-i respectăm, să-i tratăm ca pe egalii noștrii și să luăm cele 3 puncte care să ne asigure locul 3. Cred că va fi o misiune accesibilă pentru noi. În meciurile de cupe europene vom avea echipe puternice, pe care le cunoaștem. La acest meci vom puncte la punct ultimele detalii”, a precizat căpitanul echipei.

Instanța a dat o decizie definitivă și irevocabilă că finanțarea de la autorități sub formă de cotizație a fost ilegală și prejudiciul trebuie recuperat. Echipa de rugby a fost finanțată sub forma aceasta vreme de doi ani, iar ONG-ul încă mai e funcțional și se fac plăți prin el. ”Pornim cu gândul la victorie și la cele 5 puncte puse în joc. Sperăm ca după finalul turului să fim pentru locul 3, pentru că mai sus deocamdată nu putem urca. Dar la final vrem să fim pe primele două locuri, să avem semifinala acasă. Momentan nu pot să vă spun nimic de proces. Prin ONG se făceau în special plățile la exterior”, a spus managerul Attila Brosovszky.

 

Meciul dintre Timișoara și Poli Iași începe sâmbătă dimineața la ora 11 pe ”Dan Păltinișanu” și nu va fi transmis nici de rugbtv.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.