Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens începe meciurile din campionat, după primele trei jocuri ale sezonului, care au contat pentru Cupa României. În prima rundă, bănățenii dau piept cu U Cluj, tot pe ”Dan Păltinișanu”, mai ales că la stadionul din Ronaț, lucrările vor mai durea încă o lună.

Pentru reluarea Superligii, care va avea șapte echipe la start, Timișoara îi are accidentați pe Conache și Fercu, cu probleme mai vechi, dar și pe Melinte și Shennan, care sunt în recuperare. ”Sunt foarte încântat să începem sezonul cu Clujul sâmbătă. Sper că jucătorii sunt pregătiți și entuziasmați să înceapă campionatul. Este o oportunitate bună de a ne îmbunătăți jocul și de a repara ce mai trebuie pus la punct săptămâna aceasta, deoarece urmează patru meciuri dificile. Nu ne gândim încă la aceste partide, ci la ce avem de făcut acum, vom încerca diferite combinații de joc, revin și jucători accidentați”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Eugen Căpățînă crede că în acest campionat, principalul adversar al Timișoarei este ea însăși. ”Cred că principalul nostru scop este câștigarea campionatului. Trebuie să fim conectați încă din primul meci, am avut aceste meciuri de încălzire în care am pus la punct ce mai trebuia. Cred că trebuie să începem campionatul în forță. În primul rând cred că este o luptă cu noi, pentru că în trecut am demonstrat că putem câștiga cu toate echipele. Anul trecut am pierdut tot, nu am putut concretiza nimic. Trebuie să luptăm pentru a readuce titlu la Timișoara”, a precizat Eugen Căpățînă.

Echipa de rugby va mai juca încă cel puțin două alte meciuri tot pe ”Dan Păltinișanu”, deoarece în Ronaț, gazonul mai trebuie să prindă rădăcini. ”S-a făcut verde terenul. Mai este încă de lucru, sperăm să și prindă rădăcini gazonul cât de repede și să ne întoarcem în Ronaț. Dar nu cred că se va întâmpla în septembrie”, a precizat managerul echipei, Attila Brosovszki.

Meciul dintre Timișoara Saracens și Universitatea Cluj începe sâmbătă dimineața la ora 10,30 și va fi transmis de site-ul rugbytv.ro.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.