Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana României Timișoara Saracens a cedat cu 70-12 în partida jucată pe terenul celor de la Clermont Auvergne, după un nou meci din care bănățenii pot desprinde doar lecții pentru viitor. Românii au reușit însă două eseuri, marcate de Mesake Doge și Luke Samoa, pe un stadion cu 16.110 spectatori. 

Din minutul 7, Timișoara a luat un prim eseu marcat de Yato, convertit de Fernandez. Peste zece minute, a urmat al doilea eseu, marcat de Betham, iar diferența a crescut la încercarea lui Naqalevu. Bănățenii au dat eseu pe finalul primei reprize, după un efort cu grămada, când Mesake Doge a culcat balonul, iar Samoa a transformat pentru 21-7. Naqalevu și Fernandez au mai adus 7 puncte, pentru 28-7 la pauză, iar Jody Rose a fost eliminat temporar la finalul primei reprize.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a început fără puncte marcate. În minutul 59, Luke Samoa a reușit o schimbare de direcție și a ajuns în terenul de țintă al francezilor, însă nu a putut și trasnforma, iar scorul s-a făcut 28-12. Până aici le-a fost bănățenilor, deoarece francezii au mai dat șase eseuri, prin Yato, Tuicuvu de trei ori, Naqalevu și Itturia, toate transformate de Fernandez.

Săptămâna viitoare, Timișoara revine la campionatul intern, cu un joc acasă cu Tomitanii Constanța.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.