Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Timișoara Saracens a fost învinsă în meciul din deplasare de pe terenul celor de la CSM București, la scorul de 21-16. Campioana s-a als doar cu bonusul defensiv după ce în debutul reprizei secunde a dat semne că are resurse. CSM București este noul lider al campionatului, cu 48 de puncte, în timp ce bănățenii rămân pe locul trei, cu 45 de puncte, deocamdată depășiți și de Steaua, cu 46 de puncte. 

Cei care au punctat primii în meci au fost gazdele, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Florin Vlaicu. Timișoara a egalat după o penalitate transformată de Luke Samoa. Unicul eseu al reprizei a fost reușit de fostul jucător al bănățenilor, Fonovai Tangimana, iar Vlaicu a transformat. CSM-ul a mai primit o lovitură de pedeapsă, dar Vlaicu a ratat, pe fondul vântului puternic. Luke Samoa a marcat însă dintr-o penalitate de la peste 30 de metri. Astfel, la pauză s-a intrat cu 10-6.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișoara a pus multă presiune în repriza secundă, dar bucureștenii s-au apărat bine. Sioeli Lama a văzut cartonașul galben, iar Timișoara a continuat să bată loviturile de pedeapsă în margine . Cu presiunea ”sarazinilor” și Iulian Hartig a fost eliminat temporar. Timișoara a primit eseul de penalizare și scorul s-a dus la 10-13. Totuși, bucureștenii au reușit să restabilească egalitatea cu o lovitură de pedeapsă transformată din fața buturilor. A fost rândul lui Popârlan să fie eliminat temporar, iar Vlaicu a punctat din nou pentru 16-13.

A urmat eseul lui Vaovasa, dar Vlaicu a ratat transformarea. Meciul era departe de a se fi terminat. Timișoara a presat din nou, în căutarea unui eseu pentru punctul bonus defensiv. Până la urmă, Samoa a transformat o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție accesibilă, iar cu acest rezultat, bănățenii nu urcă în clasament.

Timișoara Saracens nu revine acasă, ci are sâmbătă alt meci, sâmbătă de la ora 12, pe terenul celor de la Tomitanii Constanța.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.