Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens sunt  puțin în dificultate înainte de meciul cu CSM Olimpia București, ultimul din grupa Cupei Regelui. Bănățenii au nu mai puțin de 23 de absenți, iar meciul contează pentru a pregăti sferturile și semifinala, deoarece e greu de crezut că sarazinii mai pot termina grupa pe primul loc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă cei 15 jucători convocați la naționala Stejarilor, sunt accidentați Conache, Drenceanu și Tătăruș, iar Pretorius, Van Wyk și Ikemanu sunt plecțai să își prleungească vizele de ședere. ”E un nou meci important cu CSM, știm cum am pierdut ultima dată cu ei, nu vrem să repetăm experiența. Vrem să jucăm bine, să facem acel meci uitat. Vrem să scoatem puncte, trebuie să ne pregătim însă bine mai ales pentru sfertul de finală. Ne lipsesc 15 jucători plecați la națională, e o presiune pe cei rămași, care s-au antrenat bine. Desigur, le lipsește experiența celor care sunt la națională, dar e șana lor. Am văzut mult entuziasm și implicare, din partea lor. Sunt sigur că nu va fi un meci perfect, deoarece e o formulă nouă”, a declarat Grainger Heikell, care a apus că nu regretă că nu a mizat pe toți titularii la Iași, unde dacă câștiga cu bonus, ar fi fost acum la egalitate cu Baia Mare.

Daniel Ianuș va fi căpitan și a recunoscut că e o provocare pentru el. ”Nimeni nu a uitat acel meci de la București, vedem acest joc ca pe o revanșă. Sunt foarte optimist și nerăbdător că mâine vom face un rezultat și un meci foarte bun. Recunosc că mi-a fost puțin greu să fiu căpitan, vreau să răspund la maxim de potențial. Am ieșit din zona de comfort cu care eram obișnuit, încerc să fac lucrurile să meargă”, a spus Ianuș.

În ultima etapă, Baia mare joacă cu Dinamo. Maramureșenii au 19 puncte, iar timișoreni și steliștii, care joacă cu Iașul, au 18. Și dacă bănățenii ar fi singurii care ar câștiga cu punct bonus ofensiv, iar băimărenii fără, întrucât e greu de greu crezut că dinamoviștii îi pot învinge, tot maramureșenii ar fi pe primul loc, cu departajare la meciul direct. ”Sperăm să facem un meci bun, sperăm că băieții își vor aduce aminte de meciul de la bucurești în care au călcat strâmb și nu vor lăsa nimic la voia întâmplării”, a punctat managerul Attila Brosovszky.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” din Ronaț.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.