Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Campioana Timișoara Saracens revine la meciurile din Superligă după jocul cu Enisei, iar săptămâna aceasta are o deplasare la Baia Mare. Chiar dacă ”polii de putere” s-au mai schimbat în rugby-ul românesc, un meci dintre bănățeni și băimăreni rămâne un derby.

Pentru timișoreni, urmează o serie importantă de jocuri. ”O nouă săptămână dificilă, un alt meci greu. În următoarele trei-patru săptămâni va fi mereu așa, plin de rugby de calitate. Trecem de la cupele europene la Superligă. Mentalitate noastră este să avem o continuitate bună în pregătire. Sperăm ca prestația din meciul cu Enisei să ne ajute. E mereu o bătălie dificilă când e vorba de Baia Mare. Va fi o bătălie tare pe pachetul de înaintare, sperăm să dăm eseuri și cu trei sferturile”, a precizat Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vor lipsi din motive medicale Rose, Fercu și Lazăr. ”Ne dorim să jucăm ca în repriza a doua cu Enisei. Vrem să le dăm continuitate celor care au jucat atunci, au demonstrat că au chef de joc. Trebuie să avem mai mult opțiuni. Este o oportunitate pentru fiecare dintre băieți. Este un meci foarte important, foarte fizic. Ne dorim să câștigăm”, a precizat secundul Ulises Gamboa.

Deocamdată, la terenul din Ronaț se pune gazonul, sub formă de covor, așa că echipa va mai juca cel puțin un meci pe ”Dan Păltinișanu”. Echipa nu țințește neapărat punctul bonus ofensiv. ”Sperăm într-un joc bun. Bineînțeles, nu ne gândim decât la victorie. Sperăm să reușim să venim acasă cu cele 4 puncte puse în joc”, a precizat managerul Attila Brosovszky.

Meciul de la Baia Mare începe sâmbătă la ora 11.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.