Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens joacă sâmbătă ultim meci dinaintea finalei Cupei României, pe terenul Tomitanilor Constanța. Pentru a fi siguri de calificarea în finala, bănățenii au nevoie de succes, deoarece Baia Mare e la 3 puncte în spatele lor.

După ce un număr mare de jucători, 14 pentru lot și alți șapte convocați pentru meciul de verificare din cantonamentul naționalei, echipa s-a ales cu mulți accidentați: Mureșan, Lazăr, Simionescu, Shennan și Zaharia, pe lângă mai vechea problemă a lui Iftimiciuc. ”Este o semifinală pentru noi. Am pregătit echipa în contextul în care ne-au lipsit și jucătorii plecați la națională. Dar ne-am antrenat cu energie și dorința de a ne îmbunătăți jocul. Îi tratăm cu respect pe cei de la Tomitanii după ultimul meci jucat acolo”, a precizat secundul Ulises Gamboa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un succes cu 4 puncte o duce pe Timișoara în finală, dar jucătorii ar dori și bonusul ofensiv, deși au două luni și jumătate de restanțe salariale. ”Ne așteaptă o călătorie lungă până la Constanța. Vrem să obținem cele 4 puncte puse în joc, chiar și punctul bonus. Suntem viciați de jucătorii care au plecat la națională, avem foarte multe accidentări, dar sunt siguri că băieții care au rămas sunt pregătiți pentru victorie. Partea financiară ne afectează în cea mai mare măsură, dar încercăm să trecem peste, să ne atingem obiectivele”, a explica Valentin Popârlan.

Mai trebuie spus că finala se va juca în 7 decembrie, la Brașov, deoarece TVR nu a dorit să se termine sezonul în 30 noiembrie. ”Este un meci în care nu contează scorul, trebuie doar să luăm cele 4 puncte, să putem juca finala din 7 decembrie. Era bine dacă se termina sezonul în 30, dar televiziunea a spus că nu se poate juca atunci”, a precizat managerul Attila Brososvzky.

Meciul de pe terenul Tomitanilor va începe sâmbătă la ora 11 și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.