Joma - JSport.roJSport.ro

timisoara.saracensTimișoara Saracens joacă din nou în deplasare, de data aceasta pe terenul Universității Cluj. Bănățenii și-au învățat lecția după ce au pierdut pe terenul celor de la CSM Olimpia București și spun că vor trata acest meci cu maximă seriozitate.

Grainger Heikell va avea câțiva jucători pe care nu va putea conta, Burcea, Rus, Moala și Aholelei. ”Este un meci important pentru noi, vrem să obținem puncte în Superligă, cât mai multe. Trebuie să ne îmbunătățim performanțele și standardele săptămânăl, în perspectiva jocurilor care urmează. Săptămâna trecută ne-am îmbunătățit prestația și vrem să mergem pe aceeași linie. Nu vrem să cădem în capcana de la deplasarea precedentă, când ne-am complăcut puțin. Acum vrem să fim 100% concentrați, nu putem să tratăm nicio echipă cu lejeritate, deși cei de la Cluj au pierdut cu Iașul”, a declarat Grainger Heikell.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Căpitan la acest joc va fi Vali Popârlan, care a mărturisit că el și colegii sunt încă dezamăgiți că nu au reușit un parcurs perfect în campionat. ”Din punctul meu de vedere, Clujul este un adversar pe care l-am întâlnit de multe ori în multe meciuri. Scopl nostru este să continuăm șirul victoriilor și să ne pregătim de meciurile care vor urma, suntem oarecum dezamăgiți de ce am făcut până acum, sunt și foarte multe accidentări. Putem vedea acum jucătorii care nu au evoluat atât de mult sau care vin după accidentări. Targetul nostru este să câștigăm toate meciurile și întotdeauna când țintești ceva sus nu trebuie să te împiedici de nimic”, a declarat Popârlan.

Managerul echipei, Attila Brosovzky, a spus că ar vrea ca echipa să aibă suporteri. ”Vrem să continuăm maniera în care am jucat vineri, sperăm să obținem toate punctele puse în joc. Am vrea să avem și suporterii alături de noi la Cluj”, a declarat Brosovzky.

Meciul se joacă sâmbătă de la ora 11 la Cluj și e televizat pe site-ul rugbytv.ro.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.