Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens mai are de jucat două meciuri în grupele Challenge Cup, ambele în deplasare, iar primul e vineri, în Țara Galilor, cu Newport Dragons. Bănățenii au tot lotul valid, cu excepția lui Cătălin Fercu, din cauza fobiei de avion, și a lui Marian Drenceanu, plecat, la final de contract.

Echipa va merge cu avionul până la Bristol. Din 2 ianuarie, echipa s-a pregătit doar pe teren sintetic, iar Sosene Anesi a spus că jucătorii sutn entuziasmați. ”Este primul meci din 2019, suntem entuziasmați. Va fi un meci greu, fizic, mai ales că nu am jucat în ultimele două săptămâni. Cred că jucătorii sunt foarte entuziasmați, am avut o săptămână bună, au atitudine, energie. Sperăm să avem parte de aceeași primire și amtosferă ca la Clermont. Vrem să dăm șanse tuturor să joace, tot lotul e valid”, a punctat Sosene Anesi. Deoarece nu zboară cu avionul, Fercu va fi în pregătire cu națioanala.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galezii și-au schimbat antrenorul. În ceea ce îi privește pe bănățeni, marea problemă, a salariilor restante, a rămas neschimbată. ”Am analizat ultimele trei meciuri. Le-au pierdut, dar pe două dintre ele foarte strâns, cu cluburi mari. Au schimbat și antrenorul principal, deci e posibil să apară anumite schimbări la ei față de meciul din octombrie. Au jucătorii mobili în pachetul de înaintare, joacă în viteză. Sunt sigur că ne-au analizat și vor încerca să își ărească viteza de joc. Dar dacă ne vom respecta sistemul, cred că vom face un meci bun”, a mai spus antrenorul despre adversari.

Meciul din Newport nu este televizat și va începe vineri la ora Românie 21,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.