Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens va juca sâmbătă un meci vital pentru calificarea în finala Cupei României, cu Știința Baia Mare. Cel mai probabil, de data aceasta va fi ultimul meci al echipei pe ”Dan Păltinișanu”. Săptămâna viitoare, 14 jucători ai clubului bănățean se vor afla într-un stagiu de pregătire cu naționala.

În finala Cupei va merge prima clasată din grupă. Timișoara are acum 3 puncte în fața băimărenilor, când mai sunt două meciuri de jucat. ”E un meci mare. Știm ce trebuie să facem în acest joc. Va fi o mare provocare, dar suntem entuziasmați. Antrenamentele noastre s-au îmbunătățit săptămâna aceasta, mai avem o zi să pregătim ofensiva și defensiva. Cheia meciului va ține de aspectele fizice. Trebuie să jucăm bine cu pachetul de înaintare, să profităm de orice eroare și să fim concentrați în apărare”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În grupă, o victorie a timișorenilor le-ar asigura deja calificarea în finală, înainte de ultima etapă a grupelor. ”Meciul e cel mai important, e ca o finală. Între noi și Cupă stau cei de la Baia Mare și în acest meci trebuie să dăm totul pentru a ajunge acolo. În ultimul meci pierdut cu ei am făcut o primă repriză aproape perfectă și apoi nu ne-am ținut de sistemul noi. Acum suntem pregătiți să jucăm și a doua repriză cu aceeași hotărâre”, a precizat Căpățînă.

Acest meci nu va fi transmis, așa că cei de la club, care din vară speră să se poată muta pe arena din Ronaț, cu gazonul schimbat, se așteaptă să vină ceva spectatori. ”Un meci de totul sau nimic pentru accederea în finală. Ne așteptăm să vină lume, e ultimul meci pe «Dan Păltinișanu». Sperăm să vină lume, mai ales că meciul nu se vede niciunde”, a precizat managerul Attila Brosovszky. Jocul începe sâmbătă la ora 11.

În ceea ce privește echipa națională, Stejarii vor avea un stagiu de pregătire sub comanda noului selecționer Andy Robinson. De la Timișoara sunt convocați 14 jucători: Eugen Căpățînă, Andrei Rădoi, Ionuț Mureșan, Marius Iftimiciuc, Dorin Lazăr, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Vlăduț Popa, Moa Maliepo, Vlăduț Zaharia, Marius Simionescu, Ionel Melinte, Stephen Shennan și Cătălin Fercu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.