Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens joacă vineri finala Cupei României la Cluj, cu CSM București. O victorie ar aduce trofeul cu numărul 11 din acest secol la club, pe lângă singurul titlul din anii 1970. Un meci înaintea căruia sunt multe semne de întrebare, mai ales că problemele financiare la întreg clubul SCM persistă.

Sosene Anesi a zâmbit când a fost întrebat dacă pentru unii jucători, va fi ultimul meci la Timișoara, deoarece de luni se deschide perioada de transferuri. ”Pentru mine, această finală va fi cea mai importantă jucată vreodată din câteva motive. Nu am mai jucat finala Cupei României de doi ani, iar CSM este deținătoarea trofeului. Va fi un meci plin de emoții pentru mulți jucători. Va fi și o primă finală între Timișoara și CSM București. Va fi un meci mare, sunt foarte entuziasmat, abia aștept. Sunt sigur că jucătorii sunt 100% concentrați pentru acest meci. Nu cred că voi face multe schimbări în formula de start, cei care au jucat semifinala săptămâna trecută, când am avut un lot de 20, merită pe deplin să joace”, a declarat antrenorul principal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mari probleme delot nu sunt, doar Vlăduț Popa e la jumătate din randament, iar Manumua va fi menajat din cauza unei probleme pe care o are la mână. Antrenorul cu grămada Ulises Gamboa e entuziasmat și el, fiind prima finală în formula cu Sosene în staff. ”E prima finală de Cupă cu înaintașii Timișoarei. Suntem cu toții foarte entuziasmați că jucăm acest meci, care va fi de altă intensitate. Avem un meci mare, încercăm să jucăm și mai bine cu pachetul de înaintare, care e într-un real progres, ceea ce s-a văzut și în meciurile internaționale”, a spus secundul Ulises Gamboa.

Echipa are restanțe la salarii de două luni și jumătate, întrucât în noiembrie, sportivii au primit jumătate din leafă. Attila Brosovszky a refuzat să comenteze dacă de luni vor urma plecări de la echipă. ”Sperăm să facem un joc bun, clar țintim victoria, pentru că după cum se știe, Timișoara și-a câștigat finalele și o finală nu se joacă, ea se câștigă. Sperăm să ridicăm trofeul la finalul meciului și să ne întoarcem cu încă un trofeu la Timișoara”, a precizat team-managerul.

Meciul începe vineri la ora 12 și va fi transmis pe rugbytv.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.