Campionii de la Timișoara Saracens bifează o nouă despărțire după plecările lui Brian Sefanaia și William Hellu. Și de data aceasta este tot un străin, australianul Stefano Hunt, tot un jucător de treisferturi.

Săptămâna aceasta, jucătorul a postat pe Instagram o imagine cu el și o sticlă de bere, însoțită de un mesaj elocvent: ”Încă o aventură încheiată. Mulțumesc, m-am distrat enorm. Hai noroc, ultima seara aici”, a fost postarea jucătorului. Hunt este al treilea din cei șase jucători noi prezentați anul trecut în 1 martie care pleacă, după sud-africanii Pieter Stemmet și Marzuq Maarman. Cei doi au plecat din vară, fără să fie anunțati de club, care are prostul obicei de a comunica foarte rar plecările.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Din acel ”contingent” au mai rămas Henry Seniloli, Michael Stewart și James Doyle. Echipa are vacanță până în data de 5 februarie. De asemenea, o parte dintre jucători urmează să fie convocați la naționala Stejarilor. Deocamdată, în cantonament cu naționala U20 este tânărul Vlad Neculau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.