Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au meci sâmbătă din nou pe cel mai mare stadion din oraș, de data aceasta cu Gloria Buzău. Obiectivul echipei bănățene, liderul la zi al Superligii, este o nouă victorie cu punct bonus ofensiv.

Față de săptămânile precedente, s-a mai accidentat și Horațiu Pungea, cu probleme la ligamentul colateral intern. Pilierul va face un RMN. Sosene Anesi vrea să dea șanse și altor jucători, dar și să aibă o prestație bună. ”Sperăm că avem o prestație bună cu Buzăul. Nu va fi ușor. Adversarul s-a îmbunățit mult față de anul trecut, sunt puternici, au făcut transferuri bune. Vrem să facem treabă bună cu pregătirea și selecția, vrem să dăm minute și altor jucători, dar vrem să menținem și standardele și continuitatea”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul speră la mai mulți suporteri în tribună, dar și la mai multe puncte marcate cu pachetul de înaintare. ”Ne-am pregătit bine. Vom face unele schimbări în echipă, dar vom păstra nucleul de bază. Sperăm să îmbunătățim jocul cu pachetul de înaintare. Vrem să marcăm mai mult cu ajutorul pachetului de înaintare. Suntem mulțumiți cu ceea ce am realizat și încercăm să ne îmbunătățim jocul etapă de etapă”, a precizat secundul Ulises Gamboa.

Eugen Căpățînă va fi din nou căpitan și spune că Timișoara și-a învățat lecția după meciul câștigat greu cu buzoienii în primăvară. ”Cred că echipa a crescut de la meci la meci, am avut oportunitatea de a juca cu echipe din ce în ce mai bune. Acum întâlnim Buzăul, o echipă mai bine pregătită ca echipele de până acum. Trebuie să punem la punct ultimele detalii și să prestăm ce am prestat până acum. Un om inteligent învață din greșeli și cred că aceea a fost greșeala noastră. Cred că am crescut ca echipă, suntem bine puși în gardă”, a precizat Căpățînă.

Meciul dintre Timișoara și Buzăul începe sâmbătă la ora 12,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.