Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens joacă joi la roa 12 cu Dinamo, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Programarea e mai mult decât nefericită, dar cei de la club par că s-au resemnat că timișorenii nu sunt interesați să vină la meciurile lor.

Cele două echipe au convenit pentru ziua de joi. ”Au fost probleme cu terenul, nu se putea juca când am vrut noi. Am vorbit și cu cei de la Dinamo și aveau și ei ceva probleme și amo hotărât să jucăm joi. Stadionul e gol și când jucăm sâmbăta la ora 12 sau 17. La orice oră dacă jucăm, se pare că e gol stadionul. Din păcate, nu mai știm la ce oră să punem meciurile să adunăm ceva lume. Am înțeles în cazul meciurilor televizate, poate unii au preferat să le vadă la TV, dar marea majoritate nu sunt televizat. Meciul acesta este la o oră complet aiurea, dar până la urmă, trebuie să jucăm nu avem ce să facem. Sperăm ca la meciul următor de acasă să vină mai multă lume”, a precizat managerul Attila Brosovszky.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru acest meci va fi apt Ionel Melinte. Rămân indisiponibili Pungea, Fercu, Conache, Iftimiciuc și Maliepo. ”Acest meci va fi despre emoție și inimă. Nu suntem între-un moment foarte bun și avem nevoie de o prestanță bună, ca să ne recâștigăm standardele și nivelul. Ne-am bazat prea mult pe statutul și reputația noastră și prea puțin oe caracter. Avem nevoie de caracter la acest meci. Dinamo nu va fi un adversar accesibil”, a precizat antrenorul principal Sosene Anesi. ”E un meci foarte important. Avem șansa să ne luăm o revanșă, trebuie să demonstrăm că nu suntem doar un grup cu nume mari, ci trebuie să arătăm că suntem o echipă bună. Trebuie să avem o prestație ca în primele meciuri”, a punctat secundul Ulises Gamboa.

Căpitanul Eugen Căpățînă a precizat că jucătorii trebuie să fie mai modești. ”Venim după un meci greu, în care nu am avut o prestație bună. Trebuie să o recunoaștem. S-au discutat multe chestii. Trebuie să câștigăm Cupa și campionatul, până la urmă, nu e nimic pierdut. Dar cu atitudinea pe care am avut-o nu vom ajunge niciunde, trebuie să avem o schimbare clară, să tratăm meciul la nivelul nostru, nu la nivelul lor. Trebuie să ne vedem lungul nasului și să coborm nasul în iarbă”, a precizat Căpățînă.

Jocul cu Dinamo de joi de la ora 12 nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.