Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au terminat perioada de pregătire și de sâmbătă reiau jocurile din Superligă. Primul meci va fi acasă, cu Cluj, o partidă amânată din toamnă, iar jucătorii convocați la națională vor lipsi. În perioada de iarnă, deși au mai fost plecări, clubul nu a făcut niciun transfer.

La lot sunt convocați Căpățînă, Mureșan, Lazăr, Zaharia, Popa, Fercu și Simionescu. ”Pentru mine lucrurile sunt clar. Băieții sunt entuziasmați să înceapă competiția. Începem cu primul joc amânat, am lucrat în perioada aceasta la pregătirea fizică și la antrenamentele specifice. Vrem ca băieții să fie pregătiți fizic și mental, am încredere în grup, că vom avea o prestație bună. Toate echipele vor să bată Timișoara. E o șansă bună pentru jucătorii, deoarece avem jucători convocați la lot”, a precizat Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, sunt accidentați Stewart și Lemnaru. Săptămâna viitoare se va juca în devans meciul cu Gloria Buzău. ”Au fost două săptămâni foarte intense. În cele două meciuri avem politica să dăm șansa tuturor să vede cine e cel mai pregătit pentru finala Cupei. Avem un șir foarte important de meciuri în care obiectivul e să câștigăm. Nu contăm pe jucători de la lot, dar e o șansă mare pentru cei care vor să demonstreze”, a preciza Ulises Gamboa, secundul pentru treisferturi.

Deocamdată, echipa nu poate juca în Ronaț deoarece terenul este în reabilitare. De aceea, meciul se va juca pe ”Dan Păltinișanu”. ”Reîncepem seria meciurilor din a doua parte a campionatului. Sperăm la o victorie de 5 puncte. Cu terenul nu ține de noi, sperăm să fie gata în aprilie”, a precizat managerul Attila Brosovszki, care a spus că clubul nu a făcut niciun transfer.

Meciul începe sâmbătă la ora 12 pe ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.