Joma - JSport.roJSport.ro

Pauza de rugby s-a terminat , iar Timișoara Saracens reia partidele oficiale cu jocurile din Cupa României. Bănățenii vor avea primele două partide în deplasare, iar prima oprire este la Cluj. Cât despre terenul propriu al echipei, în Ronaț încă nu s-au montat rulourile de gazon, deși la teren se lucrează de toamna trecută (!), așadar, e foarte probabil ca unele partide săs e dispute și pe ”Dan Păltinișanu”.

Echipele au fost repartizate în două grupe în Cupa României, iar Timișoara e în Grupa alături de Cluj, Baia Mare și Tomitanii. Bănățenii au încă probleme medicale, la jucători precum Fercu, Melinte, Shennan, Conache, dar după noile transferuri, lotul e destul de numeros. ”Suntem foarte entuziasmați să începem competiția în acest week-end. Am muncit din greu în ultimele patru-cinci săptămâni. Mai e mult de lucru, dar suntem într-o formă bună pentru primul meci. Băieții sunt entuziasmați. Mă aștept să avem o prestație bună, încercăm să dăm tuturor o șansă. Vom utiliza atât jucători nou-veniți, cât și din jucătorii noștri de bază, în așa fel încât să fim gata pentru partidele cu miză”, a precizat Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ulises Gamboa speră ca echipa să nu mai aibă probleme sezonul acesta cu marcarea eseurilor și convertirea în general în puncte a terenului câștigat cu pachetul de înaintare. ”Suntem toți foarte entuziasmați pentru prima competiție a sezonului. Abia așteptăm să vedem echipa în teren. Încercăm să continuăm lucrurile bune pe care le făceam deja și să îmbunătățim ce avem de îmbunătățit. Sunt mulțumit de pachetul de înaintare. Sperăm să păstrăm în jocul nostru ce a fost bun sezonul trecut, modul cum câștigam teren și să ne îmbunătățim capacitatea de a înscrie”, a precizat Gamboa, antrenor pe înaintare.

Căpitan pentru acest meci va fi Eugen Căpățînă. ”Ar trebui să arătăm o formă bună, deoarece vara aceasta am avut cea mai bună perioadă de pregătire. Lucrurile pe care le-am făcut în ultima lună trebuie puse în teren și toată frustrarea adunată sezonul trecut ar trebui revarsată spre adversarii noștri. Jucătorii noi s-au integrat foarte bine, suntem mulțumiți e aportul adus echipei. Au adus entuziasmul și tinerețea de care era nevoie. Jucătorii experimentați aveau nevoie de nebunia celor mici”, a precizat Căpățînă.

După partidele cu Cluj și Baia Mare din deplasare, e foarte probabil ca meciul cu Tomitanii să se dispute pe ”Dan Păltinișanu”, deoarece în Ronaț, lucrările sunt tergiversate de aproape un an. ”Terenul a fost nivelat. Se așteaptă rulourile de gazon. Probabil că săptămâna viitoare vor fi aduse. Sunt slabe șanse să jucăm acolo primul meci. Gazonul trebuie lăsat să prindă rădăcini. Ne-am asigurat că vom putea juca pe «Dan Păltinișanu» pentru orice eventualitate”, a precizat managerul Attila Brosovszky.

Partida de la Cluj începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.