Sâmbătă aceasta, Timișoara Saracens urmează să dispute partida-restantă din Cupa României cu U Cluj, iar naționala are meci cu Rusia în Rugby Europe Championship. La lot sunt convocați nouă jucători de la gruparea bănățeană.

Meciul dintre Timișoara Saracens și U Cluj urma să se dispute anul trecut în 9 decembrie, dar atunci, bănățenii au avut meci în grupele Continental Shield. Partida contează pentru a etapa a șasea a Cupei României. Deocamdată, este destul de problematică desfășurarea meciului pe arena Iuliu Hațiegan,u, din cauza temperaturilor foarte scăzute. Teoretic, emciul este programat acolo, de la ora 12. Reamintim că Poli Iași, echipa cu care Timișoara ar urma să joace în 10 martie tot în Cupă, s-a retras din Superligă.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tot sâmbătă și tot la Cluj urmeazăsă joace naționala Stejarilor, cu Rusia. Dela Timișoara sunt convocați nouă jucători: pilierul Ionel Badiu, talonerii Andrei Rădoi și Eugen Căpățînă, jucătorul de linia a doua Valentin Popârlan, centrul Jack Umaga, aripile Fonovai Tangimana și Stephen Shennan, precum și fundașii Cătălin Fercu și Marius Simionescu. Meciul începe pe Cluj Arena la ora 16 și trebuie câștigat pentru a mai păstra șanse oricum teoretice de calificare la Cupa Mondială.

foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.