Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens revin la meciurile mai accesibile din campionat după primele două înfrângeri dure din Challenge Cup. Rugbyștii vor juca acasă cu Tomitanii Constanța, meci restant din etapa a VII-a, programat inițial în deplasare. 

După meci, jucătorii internaționali vor pleca la Stejari, așa că Sosene Anesi va odihni o parte dintre titularii din ultima vreme, mai ales din pachetul de înaintare, dar și  Simionescu și Neculau, accidentați. ”E un joc foarte important pentru noi, poate cel mai important din Superligă. Vrem să vedem unde suntem după meciurile europene. Va fi un prilej bun pentru noi să vedem unde ne aflăm. Chiar dacă Tomitanii nu sunt o echipă așa puternică, joacă un rugby bun. Vrem să jucăm bine indiferent de competiție, dar pregătirea trebuie să fie de top. Trebuie să joace și ceilalți, deoarece nu vom avea la dispoziție jucătorii de la echipa națională la partidele din Cupa României”,a declarat Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida este o restanță din etapa a VII-a, când Timișoara a jucat în Challenge Cup. După acest meci, bănățenii vor juca în Cupa României,urmând ca meciul cu U Cluj să se joace anul viitor. Tomitanii au acceptat să joace acum în deplasare, la cererea Timișoarei. ”Sperăm într-o prestație bună la meciul de sâmbătă. Sperăm să le dăm o șansa tuturor celor care nu au prins multe minute. Le mulțumim celor de la Constanța că au acceptat să jucăm acum acasă, pentru că noi veneam după deplasări”, a punctat managerul Attila Brosovszky.

Partida cu Tomitanii se va disputa sâmbătă de la ora 11 în Ronaț și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.