Joma - JSport.roJSport.ro

Timișorenii pot vedea sâmbătă primul meci de rugby din noul sezon pe viu. Cei de la Timișoara Saracens primesc vizita Tomitanilor în Cupa României, într-un prim meci din câteva pe care echipa le va mai disputa pe ”Dan Păltinișanu”. La această partidă, oficial, Mădălin Lemnaru se va retrage.

Deși dorința clubului era ca din acest sezon să joace doar pe ”Gheorghe Rășcanu”, în Ronaț, lucrările durează acolo de aproape un an și gazonul mai trebuie lăsat să prindă rădăcini, deoarece este vorba de unul format din rulouri. ”Terenul a început să înverzească, e nevoie de trei-patru săptămâni pentru gazon. Până la urmă, vrem ca terenul să fie impecabil, nu are rost, doar pentru faptul că dorim să jucăm în Ronaț, să-l stricăm după o săptămână”, a precizat managerul echipei, Attila Brosovszki. Și săptămâna viitoare, când se reia Superliga, echipa va juca tot pe cel mai mare stadion din oraș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru meciul cu Tomitanii, al treilea din faza grupelor Cupei României, staff-ul va odihni o serie de jucători. ”Suntem foarte entuziasmați, mai ales că venim după o evoluție bună și o victorie cu Baia Mare. Suntem încă puțin relaxați, la începutul pregătirii. Nu va fi ușor, am avut meciuri grele cu Tomitanii în trecut. Vom da băieților șanse, ne dorim să avem continuitate în joc. Sperăm să vină mulți fani. Vom miza și pe tineri, sau pe jucători care nu au mai evoluat de ceva vreme”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Chiar dacă e un meci mai accesibil, e și ultima repetiție înainte de prima etapă din Superligă, iar staff-ul are acest aspect în vedere. ”Suntem puțin emoționați. Vrem să dăm șansa tuturor în Cupa României și să ne menținem șirul de victorii. După victoria cu Baia Mare, trebuie să fim concentrați, trebuie să încercăm să jucăm tot mai bine. Trebuie să pregătim planul pregătit de Sosene pentru acest sezon, și să ne îmbunătățim jocul cu pachetul de înaintare”, a precizat secundul Ulises Gamboa.

Jucătorii se gândesc la o victorie cu bonus ofensiv. ”Băieții au crescut de la meci la meci în cele două jocuri de până acum. Cred că meciul acesta va un meci pentru a pregăti ultimele detalii înainte de începerea campionatului. Un meci bun, în care putem să arătăm ce avem de arătat și demonstrat. Abia așteptăm meciul și să luăm cele 5 puncte”, a precizat căpitanul Eugen Căpățînă.

La acest meci, clubul îl va omagia pe Mădălin Lemnaru, retras din activitate. Aripa a jucat opt sezoane pentru Timișoara, timp în care a cucerit zece trofee. Meciul începe sâmbătă la ora 11 pe ”Dan Păltinișanu” și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.