Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens începe săptămâna asta asaltul la Cupa României, cu un prim meci accesibil. Bănățenii vor juca cu U Cluj pe ”Dan Păltinișanu”, deoarece la terenul din Ronaț încep lucrări la gazon și nu se mai poate juca.

Competiția se va desfășura pe perioada a trei săptămâni, cu sferturi de finală, semifinală și marea finală, care se va juca în 30 noiembrie. Pentru primul meci, cu Clujul, Timișoara îi are indisponibili pe Lemnaru, Rus și Simionescu, dar și pe jucătorii convocați la naționlă. Revine în schimb Pungea. ”Ne pregătim pentru Cupa României cu jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Sâmbătă vrem să avem prima victorie și ne concetrăm pentru a accede în fazele finale. Sunt mulțumti de tinerii care au prins și convocări la națională. Împreună cu Sosene vom continua să îi promovăm”, a declarat secundul Ulises Gamboa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Învingătoarea din meciul de la Timișoara va juca în semifinală cu învingătoarea dintre Steaua și Tomitanii Constanța. Deocamdată,clubul se gândește la primul meci. ”Jucăm pe ”Dan Păltinișanu” deoarece terenul din Ronaț va suferi în perioada următoare o refacere a gazonului și din această cauză am mutat meciul. Ce concentrăm pe meciul cu U Cluj, ne dorim victoria, sperăm să trecem cu bine peste acest meci și vom vedea săptămâna viitoare ce va urma”, a punctat managerul Attila Brosovzky.

Meciul începe sâmbătă la ora 12 și nu va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.