Rugbyștii de la Timișoara Saracens au câștigat la scorul de 52-7 cu Dinamo București și obțin o victorie cu punct bonus ofensiv importantă în clasament. Bănățenii au dat opt eseuri, trei până la pauză, și au primit doar unul singur. 

După primul sfert de oră, timișorenii au deschis scorul după un eseu marcat de Shennan și transformat de Luke Samoa. Dinamo a reușit să egaleze prin eseul transformat marcat de Cristian Onofrei, dar până la pauză, bănățenii au mai bifat două încercări reușite. Shennan a reușit a doua încercare a gazdelor, rămasă netransformată, pentru ca apoi eseul lui Umaga să fie transformat și la pauză să se intre cu 19-7.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În a doua jumătate a meciului, Tevita Manumua a dat al patrulea eseu, care asigură puncutl bonus ofensiv. Transformare a afost ratată, iar scorul a rămas 24-7. Timișorenii au mai marcat eseuri, transformate toate de Samoa, prin Drenceanu, Shennan și Lemnaru. Apoi, Luke Samoa a culcat și el balonul în terenul de țintă și tot el a transformat

Marți de la ora 11, Timișoara Saracens joacă în devans meciul cu U Cluj, pe teren propriu, deoarece apoi vor avea de disputat restanța cu Steaua.

foto: Virgil Simionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.