Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens a reluat săptămâna aceasta antrenamentele în vederea sezonului de primăvară, unul care va începe cu finala Cupei României. Ulterior, pe lângă partidele din Superligă, elevii lui Sosene Anesi vor juca și barajul EPCR, cu rușii de la Enisei. De asemenea, la lotul Stejarilor sunt convocați șapte sportivi din Banat.

În 23 martie, sezonul se reia ”abrupt”, cu finala Cupei României dintre Timișoara și CSM București, meci care ar fi trebuit să se dispute în data de 30 noiembrie 2019, la Cluj, pe arena Iuliu Hațieganu. Terenul înghețat a dus la această amânare de aproape patru luni. Altfel, după meciul pentru trofeu, bănățenii vor disputa primul meci din barajul pentru menținerea în Challenge Cup. Timișorenii vor juca cu rușii de la Enisei STM, cu un prim joc în 30 martie pe ”Dan Păltinișanu”, la ora 15, iar returul în Rusia, în 20 aprilie. Campioana țării învinse va juca în ediția viitoare de Continental Shield.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trebuie spus că nu toți jucătorii de la Saracens se antrenează săptămâna aceasta la Timișoara. Pentru ultimele meciuri din Rugby Europe Championship, campioana are șapte jucători convocați la națională: talonerul Eugen Căpățînă, jucătorul de linia a II-a Ionuț Mureșan, jucătorul de linia a III-a Dorin Lazăr, aripa Vlăduț Zaharia, centrii Vlăduț Popa și Cătălin Fercu și fundașul Marius Simionescu. Duminică,România va juca la Madrid cu Spania, iar ulterior va mai disputa partide cu Rusia și Belgia.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.