Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au bifat al doilea meci pierdut consecutiv, după ce au cedat pe teren propriu cu 20-13 cu CSA Steaua. Bănățenii au reușit să dea un singur eseu, doar pe finalul jocului.

Steaua a avut o primă lovitură de pedeapsă, executată de Boldor, care a ratat. Timișoara a deschis scorul dintr-o penalitate transformată de Samoa, după care Vlaicu a trimis la ”bețe” două lovituri de pedeapsă. Steliștii au dat un eseu prin Ionuț Dumitru, transformat de același Vlaicu, și bănățenii au redus din diferență până la pauză doar cu 3 puncte reușite de Samoa, pentru 6-13 la jumătatea meciului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Sabău a fost eliminat temporar la timișoreni, iar în acest timp, Dumitru a mai dat un eseu, transformat de Vlaicu. Sarazinii l-au pierdut timp de zece minute și pe Neculau și în ciudat dorinței de revenire pe final, au dat doar un eseu, al lui Iftimiciuc, transformat de Samoa.

Sosene Anesi a vorbit despre indisciplina din jocul echipei. ”A fost genul acela de meci în care nimic nu a funcționat pentru noi. Disciplina ne-a costat, cu lovituri de pedeapsă și cartonașe galbene. Considerăm bonusul defensiv ca aspect pozitiv al meciului. Nu am reușit să trecem de la nivelul 1 la 2 și am pierdut meciul. Dăm adversarului cel puțin zece penalități meci de meci. Nu e vorba de arbitraj, ține de concentrarea noastră, pregătirea mentală. Băieții au luptat din greu, dar penalitățile costă echipa. A fost frustrant, mi-a părut rău să-l scot pe Rupanu, sărbătoritul zilei, dar a fost o decizie tactică pentru echipă”, a precizat Sosene Anesi.

Dănuț Dumbravă s-a bucurat de o victorie la Timișoara, pe care Steaua nu o mai obținuse demult. ”Băieții m-au făcut fericit pentru că au muncit, au avut un meci foarte greu, dar dăruirea lor din primul până în ultimul minut s-a văzut și asta ne-a adus o victorie frumoasă. Timișoara ne surprinde întotdeauna, pentru că au jucători inventivi, cu calități foarte bune, care pot rezolva o fază care nu prevede nimic. Întotdeauna suntem în gardă cu Timișoara. Toate meciurile au fost grele până acum, victorii de partea lor. În meciurile precedente, am fost mereu lângă ei, dar i-am surprins de fiecare dată”, a precizat antrenorul Stelei.

Timișoara Saracens joacă săptămâna viitoare tot acasă, cu Tomitanii Constanța, vineri de la ora 12.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.