Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens are o deplasare mai accesibilă săptămâna aceasta, pe terenul celor de la Dinamo, iar o parte dintre titulari vor fi odihniți, mai ales că vin meciurile din Challenge Cup. Campioana de rugby a mai consemnat o plecare, cea a team-managerului Bogdan Bradu, chiar acum înainte de jocurile din Challenge Cup.

Cu ocazia meciului de la București, Jack Umaga revine în echipă, iar Dorin lazăr, care a fost și el accidentat, va fi pe bancă. Căpitan va fi jucătorul U20 Vlad Neculau, desemnat jucătorul etapei a IV-a a Superligii. Sosene Anesi a spus că va miza mai mult pe tineri. ”Obiectivul este foarte simplu, ne dorim să avem continuitate după victoria cu CSM București. Vine și meciul de Challenge Cup, vrem să vedem unde ne afălm. Vom odihni o parte dintre jucătorii-cheie care au jucat mai multe meciuri, vom aduce fețe noi, de la juniori. E momentul să iasă și ei în față. Nu va fi însă un meci ușor, deoarece Dinamo a pierdut cu Tomitanii și cu Buzău și vor dori cu siguranță să joace bine”, a declarat Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Recent, echipa a mai consemnat o despărșire, chiar dacă nu de un jucător. De data aceasta, team-managerul Bogdan Bradu a părăsit clubul. Ca de obicei în ultima vreme la SCM Timișoara, motivele nu au fost comunicate. ”A plecat de câteva zile. Nu a venit nimeni în locul său”, a fost răspunsul sec al managerului secției, Attila Brosovszky.

Meciul de pe terenul lui Dinamo începe sâmbătă la ora 11 și nu este televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.