Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens evoluează vineri în deplasare la Steaua București, liderul autoritar al campionatului. După succesele cu Krasny yar Krasnoyask și CSM București, timișorenii sunt pregătiți să cucerească și reduta roș-albastră.

Steaua are 39 de puncte, cu 10 mai mult decât timișorenii, dar și cu două meciuri în plus. Practic, cele două echipe sunt separate de două succese cu bonus ofensiv. Dorin Lazăr s-a alăturat pe lista indisponbililor, alături de Rose, Militaru, Lemnaru sau Ianuș. ”După șase zile de la precedentul meci jucăm în deplasare contra unei echipe puternice. Va fi greu și trebuie să fim în formă 100% ca să obținem victoria pe care ne-o dorim. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, dar să obținem și un rezultat bun vineri. Noi, Steaua și Baia Mare suntem apropiate în clasament și ne luptăm pentru fiecare punct. Ne gândim și la meciul de săptămâna viitoare cu Krasnoyarsk, trebuie să pregătim și acel meci”, a declarat antrenorul Grainger Heikell.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Căpitanul Vali Popârlan a spus că echipa vrea și un cadou de Paști. ”Suntem obișnuiți să muncim și să ne străduim să obținem excelența. Ținând cont că acest meci este înainte de o mare sărbătoare a românilor, vrem să avem un Paște liniștit alături de cei dragi nouă. Ne gândim să contruim pentru viitor, nu ne așteptăm la altceva decât la o victorie. Fiecare meci e diferit și trebuie abordat diferit, pentru că echipele se ambiționează mult mai tare jucând cu noi pentru că suntem echipa campioană și automat fiecare meci până la final de campionat devine destul de greu. Îi cunosc pe majoritatea celor de la Steaua, suntem colegi la națională. Sunt jucători buni, cu calități fizice bune, dar nu trebuie să ne sperie acest lucru. Jucăm cu echipe puternice, le dăm șansa să ne provoace”, a punctat Vali Popârlan.

Meciul începe vineri la ora 14 și va fi televizat pe Dolcesport.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.