Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens joacă sâmbătă în  turul Cupei Regelui în deplasare la rivala din Baia Mare. Bănățenii sutn foarte concentrați să joace bine, deoarece se apropie debutul echipei din Cupa Challenge, dar sarazinii sunt motivați să câștige încă o dată și pe terenul maramureșenilor, care a fost mulți ani ”interzis” tuturor adversarelor din campionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul Grainger Heikell așteaptă să îi utilizeze pe Aholelei și Mariș, care revin după accidentări. Deocamdată, Lazăr și Kinikinilau rămân indisponibili. ”Ne așteaptă un meci important, greu. Ei joacă acasă, de aceea sunt convins că va fi un meci dificil, dar i-am bătut anul trecut de două ori acolo, deci sunt sigur că vom face o treabă bună și că băieții vor da ce e mai bun din ei. Suntem mulțumiți de cum am jucat până acum, dar mai sunt aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. Sunt sigur că cea mai bună pregătire pentru EPRC este acest meci cu Baia Mare”, a declarat antrenorul Grainger Heikell.

Căpitanul Burcea spune că Timișoara Saracens vrea să arate că e o forță și în deplasare. ”Cred că acest meci este un test pentru noi, deoarece este prima deplasare dificilă din acest sezon. Vrem să arătăm că jucăm și în deplasare, că nu suntem o echipă care joacă acasă. Obiectivul nostru este să câștigăm acest meci la ei acasă. Anul trecut am rupt mitul că ei sunt neînvinși acasă, vrem să o facem din nou. Ne-am pregătit bine săptămâna aceasta, în ultimele două meciuri am prins încredere, cred că vom ajunge la forma pe care ne-o dorim”, a declarat căpitanul Stelian Burcea.

Vicepreședintele Dușan Filipaș vrea ca echipa să dea totul. ”Suntem în fața unui derby, așa cum au fost confruntările din ultimii 5 ani cu Baia Mare. Prin tradiție, meciurile cu ei sunt pentru Timișoara cele mai provocatoare. Din punctul meu de vederem echipa trebuie să dea totul, 200%, în așa fel încât să ne asigurăm victoria. Meciul cu Baia Mare trebuie să îl abordăm dintr-o perspectivă diferită față de cele din Dinamo și Cluj. Ambiția, jocul de echipă, dorința de victorie trebuie să fie la un nivel foarte ridicat, iar meciul cu Baia Mare să ne arate nivelul la care suntem. Cu Baia Mare se va vedea adevărul”, a precizat Filipaș.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 la Baia Mare și nu va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.