Rezultatele proaste obținute de Timișoara Saracens l-au costat ”capul” pe antrenorul Matt Williams. Tehnicianul a fost demis, după ce și meciul a fost mutat joi în Ronaț, destul de surprinzător și pe ultima sută de metri, după o programare inițială la ”Dan Păltinișanu”.

Williams a fost adus cu mare tam-tam în vară, pentru a construi un club profesionist. Deși l-a prins ”paltonul”, Williams se va întoarce acasă în Australia, unde acum e vara din Emisfera sudică. ”M-am simțit bine la Timișoara în timpul scurt petrecut aici și m-am bucurat să antrenez Timișoara Saracens. Urez mult succes pe viitor tuturor jucătorilor și întregului staff și îmi doresc ca echipă să depășească momentele dificile. Sunt convins că acest club are un viitor strălucit datorită calității oamenilor care sunt implicați în el, atât jucători, cât și staff”, a declarat antrenorul într-un comunicat de presă.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Vicepreședintele Dușan Filiapș a dat o explicație corporatistă și s-a și semnat CEO în comunicat, deși e vorba de un club sportiv de drept public, nicidecum de o companie multinațională. ”Timișoara Saracens a pornit proiectul „Timisoara 2021” prin care ne dorim ocuparea unui loc superior în rugby-ul european. Este un proiect îndrăzneț, dar în acelați timp unul care necesita resurse și organizare la un alt nivel. Din această perspectivă, Matt Williams, cu vasta sa experiență internațională, a fost cooptat în stafful tehnic al echipei la începutul sezonului. Cu toate acestea, infrastructura existentă și resursele financiare alocate în acest moment nu se ridică încă la standardele necesare derulării unui astfel de proiect. Deși drumul până la succes este greu, nu renunțăm la intențiile noastre și vom continua să luptăm pentru obiectivele propuse. Îi multumim lui Matt pentru profesionalism și pentru sprijinul acordat cât timp a fost la Timișoara și îi urăm succes pe viitor”, a spus, în multe vorbe și cu puține chestiune concrete, Filipaș.

Și secundul Dan Roach va părăsi echipa. Meciul cu Steaua va fi condus de Sosene Anesi. Partida începe sâmbătă la ora 11, în Ronaț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.