Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens începe sâmbătă meciurile din noul sezon al Superligii cu o partidă acasă cu Gloria Buzău, nou-promovată în elita sportului cu balonul oval românesc. La acest meci va debuta pilierul Henri Boshoff, care până acum nu putuse să fie legitimat.

Jucătorul are 26 de ani, este sud-african, a mai trecut în cariera sa pe la Golden Lions, Boland Cavaliers și Falcons. Viza pilierul a venit mai greu, dar acum totul este în regulă. Singurul accidentat este Dorin Lazăr. ”Putem spune că pentru noi, acesta este începutul de sezon. Ei sunt proaspăt promovați în Superligă, noi pornim clar cu șansa întâi. Vom face totul pentru o victorie și cele 5 puncte puse în joc. Sperăm ca toată lumea să fie aptă înainte și după, pentru meciul cu Baia Mare”,a declarat managerul Attila Brosovszky.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sosene Anesi a recunoscut că echipa a tratat Cupa Regelui mai degrabă ca o pregătire pentru Superligă și Challenge Cup. ”Ne-am descurcat foarte bine săptămâna aceasta la antrenamente, fizic, dar mai ales mental. Băieții sunt entuziasmați să înceapă campionatul, cum că a trecut Cupa Regelui. Pentru juniorii noștri a fost foarte important că au putut să joace, sperăm să observăm o îmbunătățire și cu Buzău. Sperăm să putem continua ce am început în Cupa Regelui. Acum că începe campionatul, toți sunt dispuși să-și dea silința”, a declarat Sosene.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 în Ronaț și nu este televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.