Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens trece printr-o perioadă cu rezultate cu care campionii nu au fost obișnuiți. Atmosfera în vestiar a erupt puțin din această pricină, iar Vasile Rus a decis să cedeze banderola de căpitan înainte de meciul cu Dinamo. Cu 37 de voturi din 45, Valentin Popârlan a fost ales pe o poziție pe care a mai ocupat-o.

Matt Williams va avea o misiune dificilă. Tangimana revine în echipă, dar vor lipsi Mureșan, accidentat Seniloli, cu probleme la braț, Militaru, lovit la umăr, și Manumua, lovit la gleznă. ”E un meci important pentru noi, cu Popârlan căpitan. Vasile a făcut o treabă foarte bună, dar i s-apărut că lucrurile deveniseră dificile și a decis să se dea la o parte. Jucătorii l-au votat pe Popi, el a mai avut acest rol. E mai greu acum, suntem un pic ieșiți din formă. Sunt puțin surprins de atitudinea celor de aici, lumea se așteaptă să câștigăm mereu. Mai e timp până în mai, avem și foarte mulți accidentați. Echipa luptă, avem o apărare foarte bună, problema e că dăm prea ușor lovituri de pedeapsă adversarului”, a declarat Williams.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vali Popârlan a vorbit despre dificultatea meciului cu Dinamo. ”Aș vrea să le mulțumesc colegilor și antrenorului. Încă suntem campioni, chiar dacă am pierdut câteva puncte. Nu cred că asta ne afectează cu nimic, încă suntem dornici de victorii. Nu am pus pușca în rastel, abia am ieșit la vânătoare. Și sezoanele trecute am pierdut puncte, dar la final am reușit să ridicăm trofeul. Suntem una dintre cele mai bine pregătite echipe. În condițiile în care suntem acum, trebuie să respectăm toți adversarii, pe Dinamo, Iași, Cluj. Cu cât îi vom respecta mai mult, cu atât se va vedea asta pe tabela de marcaj. Trebuie să fim mai disciplinați, rugby-ul e un sport care clădește caractere”, a punctat Popârlan.

Mădălin Bunoiu, membru în conducerea echipei, e convins că Timișoara nu va rata titlul. ”Avem un nou căpitan, îi mulțumesc lui Vasi pentru tot ce a făcut. Și-a îndeplinit cu brio sarcinile pe care și le-a asumat. Iubitorii de rugby rămân o comunitate strânsă în jurul echipei, dincolo de rezultatele din ultima perioadă, care contează mai puțin în raport cu obiectivele propuse”, a punctat Mădălin bunoiu, membru în biroul Federal al FRR.

Meciul de sâmbătă de pe terenul lui Dinamo începe la ora 11 și va fi transmis de site-ul rugbytv.ro.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.