Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens va juca sâmbătă al treilea meci din grupele Challenge Cup, cu puternica formație Clermont Auvergne. Bănățenii se raportează la prestația din precedentul joc, când au pierdut cu 70-12 în Hexagon, iar clubul speră ca fanii adversarilor să nu fie mai numeroși decât cei români.

Antrenorul grămadă Ulises Gamboa crede că vremea cu ploaie va avantaja puțin echipa și speră ca pachetul de înaintare să fie mai puternic decât a fost la meciul-tur. ”Sperăm să facem un meci bun. Jocul din tomană a fost greu, sperăm să ne depășim evoluția din Franța. Am demonstrat mult caracter și dorim să jucăm mai bine cu înaintașii. Vom face unele schimbări față de echipă de atunci. Speră să ne ridicăm la înălțime timp de 80 de minute, în Franța am făcut asta timp de 60 de minute, iar când te deconcentrezi cu echipele mari se vede diferența. Sperăm ca suporterii să ne dea din cășdura lor, deși va fi frig. Va fi mai greu să manevrăm balonul ud, probail vor conta mai mult grămezile și aruncările de la margine. Cred că acest lucru ne va favoriza”, a spus antrenorul cu grămada.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unii jucători sunt răciți, dar singurul indisponibil cert este Marian Drenceanu, care din nformațiile noastre se va despărți de clubul timișorean și va semna cu CSM București. Căpitanul echipei va fi Randall Morrison. ”Când am jucat în deplasare a fost o onoare să jucăm cu cea mai bună echipă din Top 14. Vrem să demonstrăm tot ce e mai bun din noi. Pentru mine nu se schimbă nimic dacă sunt sau nu căpitan. Vreau să las excelența să vorbească mai mult decât cuvintele”, a precizat sud-africanul.

Cum francezii au anunțat 500 de suporteri, managerul Attila Brosovszyky spune că speră ca fanii adversarilor să nu fie mai mulți ca suporterii timișoreni. ”Ne așteptăm la un meci bun din ambele părți. Sperăm ca echipa noastră să se ridice la nivelul dorim de noi și să fim cât mai aproape de francezi. Sperăm să facem un rezultat cât mai apropiat, și, cel mai important lucru, să ieșim sănătoși din acest meci”, a precizat Brosovzky. Până acum, în Challenge Cup Harlquins a adus cei mai mulți fani la Timișoara, dar sub 300 de oameni.

Meciul începe sâmbătă la 14,30 pe ”Dan Păltinișanu”, cu intrare liberă, și nu va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.