Joma - JSport.roJSport.ro

Clubul Timișoara Saracens trece printr-o perioadă nu tocmai fastă, cu două înfrângeri, dar și cu o suspendare dură, de opt săptămâni, pentru Vasile Rus, după ce Taniela Ratu l-a acuzat că l-a făcut ”maimuță neagră” în partida de la Baia Mare. Clubul neagă incidentele. Săptămâna aceasta, bănățenii au un meci mai ușor, cu Tomitanii Constanța.

Cei de la Timișoara au făcut apel pentru suspendarea lui Rus, dictată de FRR. ”Sperăm să putem face ceva, am înaintat apelul. Au termen de șapte zile să se reunească și să judece cazul. Din punctul nostru de vedere nu sunt probe care să-l incrimineze pe Vasile Rus. Sperăm la o anulare sau cel puțin o micșorare a pedepsei. Noi nu trebuie să ne dovedim nevinovăția, pentru că noi știm că noi n-am făcut nimic. Ei trebuie să dovedească că Vasile e vinovat”, a precizat managerul sportiv Attila Brosovszki.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru meciul cu Tomitanii, vor fi odihniți Popârlan, Neculau și Zaharia. ”Vrem să ne concentrăm asupra jocului nostru, pentru că ne-am coborât standardele în ultimele săptămâni. Vrem să arătăm că avem încredere în noi. Am încercat să recuperăm mental jucătorii, au fost două săptămâni dificile. Am decis să să ne restartăm”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Cei din echipă rămân uniți pentru a lua 5 puncte în meciul cu constănțenii. ”Sunt trei lucruri esențiale de care avem nevoie pentru a reveni la jocul nostru: concentrare, atitudine și disciplină”, crede secundul Ulises Gamboa. ”Am pierdut două meciuri foarte importante pentru noi, mâine trebuie să luăm toate punctele. Va trebui să strângem un pic rândurile, să mergem mai concentrați și să avem grijă la tactică și disciplină”, a spus căpitanul Eugen Căpățînă.

Meciul cu Tomitani Constanța începe vineri la ora 10 pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.