Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de rugby Timișoara Saracens a plătit tribut unei reprize secunde slabe și a pierdut cu 28-24 la Baia Mare, după un joc pe care l-a avut în mână. Bănățenii au condus cu 24-8, dar le-au permis ”zimbrilor” să revină mai mult decât clar în joc și s-au ales doar cu punctul bonus defensiv.

Taniela Ratu a deschis scorul la Baia Mare, dintr-o lovitură de pedeapsă. Timișoara a dat însă eseu, prin Zaharia, transformat de Samoa, dar tot gazdele au revenit la conducere, după un eseu marcat de Fakaosilea, rămas netransformat. Taniela Ratu a fost eliminat, iar în superioritate numerică, Saracens au punctat dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Samoa, iar apoi, printr-un eseu al lui Shennan, transformat de Samoa. La pauză s-a intrat cu 8-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Timișoara a mai dat un eseu prin pus în terenul de țintă și transformat de același Samoa. De la 8-24, diferența s-a redus la 18-24, după un eseu al lui Tomane, transformat de Manole, care a punctat și din lovitură de pedeapsă. De la Timișoara au fost eliminați temporar Lungu, Strătilă și Mureșan. Pentru gazde, același Manole a mai dat un eseu, transformat tot de el, și a mai punctat din lovitură de pedeapsă.

Săptămâna viitoare, Timișoara va juca acasă cu CSA Steaua.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.