Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens reușește să mai convingă jucători cu CV-uri interesante, chiar dacă la club nu mai e stabilitate financiară din urmă cu câțiva ani. După argentinianul Roberto Tejerizo, în lotul sarazinilor a mai venit și fijianul Joji Sikote.

În ianuarie, Timișoara Saracens l-a înregimentat pe Roberto Edmundo Tejerizo, pilier venit de la CSM Știința Baia Mare. Jucătorul are 31 de ani și a semnat cu bănățenii până la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire. S-a format clubul Tucuman LT,, are patru selecții în naționala Pumelor, prima reprezentativă a Argentinei, dar și 15 la Jaguari, a doua reprezentativă a țării din America de Sud. A jucat și pentru Barbarians, împotriva Irlandei și Angliei. ”Sunt foarte bucuros să fac parte din echipa Timișoarei Saracens, o echipă cu performanțe deosebite, cu jucători renumiți. Sunt nerăbdător să aduc acestei echipe aportul meu, atât în teren, cât și în afara lui, prin experiența acumulată de mine în anii de activitate rugbystică. Sper să ajut clubul și echipa în realizarea obiectivului rămas pentru acest sezon, mai precis câștigarea campionatului”, a punctat Roberto Tejerizo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, în februarie, Timișoara Saracens a mai adus un pilier, de data asta din Fiji. Este vorba de Joji Sikote, în vârstă de 24 de ani, care este verișorul fostului jucător al echipei bănățene, Mesake Doge. A jucat la Naitasiri Rugby U20, Tailevu Rugby U20, Northland Team și Rewa Rugby, iar cu bănățenii a semnat până la finalul sezonului viitor. ”Sunt foarte bucuros să fiu la Timișoara. Mulțumesc clubului și antrenorilor pentru oportunitate. Mă voi strădui să mă ridic la nivelul așteptărilor tuturor și să dovedesc că îmi merit locul în această echipă. Îmi place mult și atmosfera din grup, încă din prima zi am fost primit cu brațele deschise și băieții m-au făcut să mă simt ca acasă. Pot să spun că îmi place chiar și vremea din Timișoara și abia aștept să îmbrac tricoul de joc și să intru în teren”, a spus Sikote.

În altă ordine de idei, Timișoara are în această perioadă jucători la naționala Stejarilor. Naționala a pierdut la scorul de 41-13 cu Georgia, și cu 22-11 cu Portugalia, dar s-a impus cu Spania cu 24-7. La meciul cu ibericii, au fost în lot de la Timișoara Eugen Căpățână Horațiu Pungea, Cătălin Fercu, Marius Simionescu, Ionel Melinte, Valentin Popârlan, Vlăduț Popa și Moa Maliepo.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.