Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au meci sâmbătă cu italienii de la Rugby Calvisano, în al treilea meci din grupele Continental Shield. Bănățenii vizează un succes, pentru a fi calificați în primul baraj din ianuarie înainte de meciul cu georgienii de la Batumi, ultimul din prima fază a competiției.

Sosene Anesi este entuziasmat că e primul său meci european la care e antrenor principal. ”E o săptămână entuziasmantă. Știm că va fi greu, abia aștept meciul, e primul la care sunt antrenor principal în Europa. A fost o săptămână în care ne-am concentrat pe recuperare. Avem jucători dornici să dea 100%. Abia aștept, sper să fie vreme frumoasă, să putem juca în viteză. Dar se pare că va ploua, deci proabil va fi un meci strâns și va fi greu pentru pachetul de înaintare. Ne antrenăm în Ronaț, pentru că acolo ne simțim ca acasă. E noroi, dar dacă va ploua, suntem pregătiți mai bine pentru meciul de mâine”, a declarat Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii sunt și ei entuziasmați. ”Cred că  e o șansă bună pentru club. Ne-am antrenat din greu, Calvisano e o echipă bună, abia aștept provocarea aceasta”, a spus Jody Rose. Nu vor juca Popa, Căpățână, Shennan, Samoa, Leiataua sau Fercu, toți indisponibili. Fundașul titular va fi tânărul Marius Simionescu. ”Vreau să mulțumesc antrenorului că mi-a dat oportunitatea să joc acest meci. Pentru mine e o oportunitate să arăt ce pot și la echipa națională. Dar când joc acasă, mă simt mult mai bine”, a spus Simionescu.

Vicele Dușan Filipaș a spus că îi vede pe Calvisano mai puternici ca pe georgienii de la Batumi. „Obiectivul este victoria. Ne reîntâlnim cu cei de la Calvisano după aproape doi ani. După echipele din Liga Celtică este cea mai puternică echipă a Italiei. Știm că ne așteaptă un mei greu, deoarece în acești doi ani s-au mai întărit. Își doresc și ei calificarea în fazele eliminatorii. Însumând pot spune că va fi cel mai puternic adversar din grupă. O victorie ne-ar asigura victoria în fazele următoare, făcându-ne mai ușoară deplasarea în Georgia. Nu am avut cel mai bun start de sezon, dar sunt convins că mâine băieții vor demonstra că ne-am revenit”, a declarat Filipaș.

Meciul începe sâmbătă la ora 14 pe ”Dan Păltinișanu” și va fi transmis de TVR HD.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.