Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Timișoara Saracens va juca ultimul meci al sezonului regulat sâmbătă, pe terenul Universității Cluj, o ultimă repetiție înainte de semifinală și finala campionatului. Campionii sunt oricum la mâna rezultatelor pentru a afla dacă vor juca acasă și cu cine semifinala. Altfel, oricum terenul din Ronaț nu va fi utilizat luna aceasta, indiferent de locație.

După meciul dezamăgitor cu Tomitanii, Sosene Anesi știe că acum e ultima șansă a echipei de a se pune la puncte. ”Este un meci foarte important, e ultima șansă de a ne îmbunătăți prestația. Să vedem cum vom juca și cum ne vom face treaba, avem nevoie de un succes cu punct bonus pentru a ne securiza rezultatul din play-off. Ne-am cam îndepărtat de nivelul nostru de joc la ultimele meciuri cu Tomitanii și CSM. Dar revin jucători și e o stare de încredere în echipă. Nu avem o statistică grozavă în deplasări, e o șansă bună să rezolvăm asta”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Secundul Ulises Gamboa a precizat că echipa trebuie să se concentreze timp de 80 de minute. ”Pregătim această ultimă deplasare. Sper să avem o prestație bună timp de 80 de minute, să rămânem concentrați pe toată perioada partidei. Trebuie să avem capacitatea să luăm și bonusul ofensiv. Încercăm să câștigăm. Trebuie să jucăm bine sub presiune, asta ne-a cam lipsit în ultima vreme”, a precizat Ulises Gamboa.

Căpitanul Eugen Căpățînă a precizat că e ultima șansa de a pune totul la punct în jocul echipei. ”Am ajuns la ultimul meci al sezonului regulat. Acum putem pune la punct ce avem de făcut pentru semifinală și finală. Echipa a ajuns într-un moment în care avem nevoie de victorii cruciale. Au fost momente în care nu ne-am concentrat cum ar trebui. Toate echipele au crescut, trebuie să fim și noi mai preocupați pentru ceea ce urmează”, a precizat Căpățână.

Terenul din Ronaț a fost refăcut în ultima perioadă, cu gazon nou, montat din rulouri. Pentru a nu distruge terenul, și în cazul unei semifinale pe teren propriu, echipa va juca însă la Timișoara. ”Din câte am înțeles, încă se lucrează. Nu se vrea să se forțeze lucrurile, să pună gazonul și să-l rupem săptămâna viitoare la un eventual meci acasă în semifinale. Dacă vom avea meci acasă, vom juca pe «Dan Păltinișanu»”, a precizat managerul Attila Brosovszky.

Toate meciurile din ultima etapă se joacă sâmbătă de la ora 14, iar jocul de la Cluj al Timișoarei nu va fi transmis.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.