Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana Timișoara Saracens are parte de un nou meci important sâmbătă, cu CSM București. La adversar joacă foști jucători emblematici pentru gruparea bănățeană, care va aborda meciul fără câțiva jucători importanți.

Sosene Anesi este supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu Steaua. ”Încercăm să avem o prestație mai consistentă, sunt dezamăgit de cum am pierdut cu Steaua, din cauza indisciplinei. CSM e poate cea mai bună echipă din campionat, au câștigat cupa Regelui, ceea ce le conferă un mare avantaj. Pentru noi e al treilea meci pe teren propriu din acest sezon și trebuie să le mulțumim suporterilor care fac atâtea pentru noi. Meciul este un test util și în perspectiva partidelor din Challenge Cup. Dacă vom avea atitudinea potrivită, cu siguranță vom câștiga. Toți adversarii s-au întărit, dar noi avem cea mai mare competiție cu noi înșiși. Sperăm să nu mai luăm atâtea cartonașe galbene prostești, cu siguranță s-au săturat și arbitrii. La meciul cu CSM, cu siguranță vor fi și chestiun personale între foștii și actualii jucători”, a declarat Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tocmai pentru a evita conflicte pe teren cu Burcea, banderola nu o va purta Vasile Rus, ci Jody Rose. Drenceanu va lipsi deoarece are probleme personale, Popârlan este indisponibil, iar Lazăr mai are două săptămâni până va fi din nou apt de joc. ”Ca întotdeauna pornim cu gândul la victorie, chiar dacă până acum nu ne-a ieșit de fiecare dată. Vom face tot posibilul să plecăm cu toate punctele puse în joc, cel puțin 4, ca după aceea să urmeze o perioadă mai lejeră în campionat”, a spus managerul Attila Brosovzky.

Meciul începe sâmbătă în Ronaț și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.