Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României de rugby s-a impus fără mari probleme în meciul-test jucat în Chile, la scorul de 27-11. În lot s-au regăsit și patru jucători de la Timișoara Saracens. Clubul bănățean avea mai mulți jucători importanți care terminau contractele vara aceasta, iar prelungirile se renegociază de zor.

România a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă executată de Vlaicu. Chile a egalat, însă ”Americanul” a mai trimis o dată balonul între bețe. Primul eseu al Stejarilor l-a marcat singurul jucător de la Timișoara titular, Eugen Căpățînă. Același Vlaicu a transformat, astfel ca la pauză s-a intrat cu 3-13. În repriza secundă, Stejarii au dat eseuri prin Boldor și Vlaicu, ambele transformate, iar sud-americanii au punctat cu un eseu netransformat și o lovitură de pedeapsă. Au intrat în repriza secundă și Vlad Neculau și Gabriel Rupanu, iar Ionuț Mureșan de la Timișoara a fost și el rezervă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Săptămâna aceasta, clubul timișorean a început negocierile pentru prelungirile de contracte. După ce Eugen Căpățînă a prelungit pe trei sezoane, iar Vasile Rus, pe un sezon, alți trei jucători au semnat noi înțelegeri. Rădoi a prelungit pentru încă patru sezoane, Luke Samoa, pe încă doi ani, iar Jack Umaga, pentru încă un sezon.

foto: frr.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.