Joma - JSport.roJSport.ro

Tânărul tenismen Nini Dica a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute turneul organizat la Novi Sad. Timișoreanul a triumfat atât la simplu, cât și în proba masculină de dublu, după ce a fost cap de serie numărul 4 la turneu.

La simplu, Nini Dica a trecut în primul tur de sârbul Filip Mandovic, cu 6-0, 6-0, iar apoi, a urmat o victorie contra altui plav, Stefan Kalafatic, de care timișoreanul a dispus cu 6-4, 6-4. În turul trei, la rând a venit sârbul Mark Andrejic Goljar, învins de român cu 6-2, 6-1. În sferturi, bănățeanul l-a învins pe capul de serie numărul 10, italianul Fausto Tabacco, la scorul de 6-3, 6-3, iar în semifinale, l-a bătut pe favoritul numărul 7, maghiarul Zsombor Velcz, cu 6-3, 6-2. În finală, Dică a câștigat cu al doilea favorit, compatriotul Matei Adrian Georgescu, la scorul de 6-2, 6-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dică și Georgescu au făcut pereche la dublu, unde au fost favoriții numărul 1. Românii au avut liber pe tablou în primul tur, iar în turul doi au dispus de perechea formată din cehul Jan Kupcic și sârbul Ilija Zoroja, la scorul de 6-2, 4-6, 10-1. În sferturi, a fost mai ușor cu bulgarii Alex Ganchev și Anthony Genov, de care românii au trecut cu 6-0, 6-3. În semifinale, Dică și colegul au dispus de favoriții numărul 5, sârbii Nikola Kijac și Nemanja Subanovic, la scorul de 4-6, 6-2, 11-9. În finală, românii au trecut de perechea cotată cu a doua șansă, tot localnici, Kristijan Juhas și Adam Kovac, învinși cu 7-5, 5-7, 10-8.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.