Joma - JSport.roJSport.ro

Nini Dica a câștigat primul titlu din carieră la seniori, în cadrul turneului de tenis organizat la Târgu Mureș. Timișoreanul care anul acesta a fost înscris la toate cele patru turnee de mare șlem, la juniori, s-a impus în proba de dublu, alături de Cezar Crețu.

În total, până la premiul de 15.0000 de dolari, Dica și Crețu au avut patru victorii. Mai întâi, au scos perechea caș de serie numărul 2, formată din Vladimir Filip și George Tatomir, după 2-6, 6-1, 10-2. A urmat un succes în sferturile de finală, cu Nicholas David Ionel și ucraineanul Nikita Maștakov, după un super tiebreak: 4-6, 6-1, 10-5. În semifinală, a fost  7-6 (3), 6-2 cu Ștefan Paloși și Alexandru Tomescu. În finală, Dica și Crețu au pierdut cu 6-4 primul set și au conduși cu 6-5 în tiebreakul setului secund. Au întors tiebreakul la 9-7 și au luat supertiebreakul cu 10-5.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La turneul de la Târgu Mureș, Nini Dica a fost eliminat din turul doi. În primul, a câștigat cu Șerban Mucenic, dar apoi a pierdut cu favoritul numărul 3, argentinianul Juan Ignacio Galarza, după  6-4, 7-6 (3).

foto: frt.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.