Joma - JSport.roJSport.ro

Nini Dica ia turneele de mare șlem la rând anul acesta, când este în ultimul său an la juniorat. După Australian Open și Roland Garros, acum bănățeanul va participa și la Wimbledon, unde intră direct pe tabloul principal în competiția juniorilor, și va fi primul său turneu pe iarbă!

La Antipozi, Dica a fost eliminat din calificări, dar între timp a urcat în ierarhia mondială și astfel, la Paris a acces pe tabloul principal. Acolo. a fost învins în primul tur și la simplu, și la dublu. Acum, Dica este locul 56 mondial la juniori și este al doilea român din ierarhie, după Filip Jianu, și mai bine clasat decât Nicholas Ionel și Cezar Crețu. Timișoreanul va juca din nou și la simplu, și la dublu, unde va face pereche cu un sportiv african. Wimbledonul începe sâmbătă pentru juniori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nini Dica e din 27 iunie la Londra, unde se pregătește pentru primele sale meciuri pe iarbă din carieră. A jucat deja la turneul Junior International Roehampton, unde a fost eliminat de numărul 11 mondial. Dica este dublu legitimat, la SCM Timișoara și Sport 4 Fun. Anul acesta, își propune să participe și la US Open.

foto: frt.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.